- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz macilaci78 #31950 üzenetére
Közben keresgéltem átalakítókat webshopban mint amilyen nekem is van és pl itt is látszik hogy a kerek csatiba megy bele a fekete vezeték.
https://www.rcklub.eu/termek/mini-tamiya-apa-t-deans-anya-atalakito-kabel-10cm/?fbclid=IwAR2PlFF_5WttshXczI-OERjsFwo11qxL4XgyhM835tGZ4DmpZf0U-TaS9FMNekem így néz ki az átalakítóm. [kép] itt pedig ugye nálam a szögletesbe megy bele a fekete vezeték. Ezt használtam airsoft lipo akku töltéséhez ami régen szintén a Specna Arms fegyómhoz volt. Itt pedig egy kép egy Mini Tamiya-val szerelt Turnigy akkuról. [kép]
Szóval ezen dolgok összességéből jött össze hogy a 2 vezeték máshova van bedugva az airsofthoz használt Mini Tamiya csatiba.
A Specna RRA SA-E04 Edge amit rendeltem abban Gate X-ASR FET van, abban van polaritás védelem már ami jól jön, de amúgy is figyelem hogy a vezetékek jó helyen legyenek. Bár lehet inkább veszek Deans csatit és átforrasztom a Tamiya csatit arra. És akkor egyből a FET-re tudom dugni az akkut, nincs közte egy átalakító.iPhone 16 Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Egyre nehezebb dolga van Kínában az Apple-nek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Futás, futópályák
- További aktív témák...