Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Westland survival
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
A bonyolult problémákat részproblémákra kell osztani. És teljesen igaz, valamilyen szinten érteni kell hozzá. Minél jobban értesz az adott kérdéskörhöz, annál jobban tudod promptolni.
Most egy egyetemi jegyzetet kezdtem vele íratni. Először megírattam vele a tartalomjegyzéket, majd az átvezető szövegeket az egyes fejezetek kidolgozásához, mert egyszerre nem tudja megírni. Különbeszélgetések kellenek ehhez, másrészt sajnos nem emlékszik az előző beszélgetésre.
-
repvez
addikt
nekem csak az a gondom ezzel a részdolgos megoldással, hogy ahhoz értenem kellene egy kicsit a programozáshoz, hogy tudjam, hogy a kis részelemeket hova pakoljam a teljes részben, illetve ha kis elemeket kérek töle, hogy kodoljon, akkor lehet, hogy teljesen más elnevezések lesznek a változoknak igy hiába másolom egybe a részeket nem fog muködni, mert nem lesz egyező az összetartozó részek a változók alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Autós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ford topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Ukrajnai háború
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest