- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sazsi
kezdő
A Google Playes képek alapján nem tűnik túlságosan érdekfeszítőnek. Leginkább ugyanolyan basic telefonos játéknak, mint amilyenekkel meg van töltve az áruház
-
hunluki
senior tag
Pedig én is reménykedtem picit. Alapvetően nem vagyok egy mobil gémer, de régen alma adott csomó játékot ingyen és azokból volt pár amivel tök jól elvoltam tableten.
Valószínűleg el is engedem ezt a mobil géming vonalat, a gyógyír egy ősrégi celeronos thinkpad lett amire feltettem egy XP-t és azon játszom a régi játékokat (netet sose lát). Életem legjobban elköltött 5000 forintja volt
Nyilván olyanokról van szó amik az én gyerekkoromban mentek, age of széria, imperium galactica 2, knights and merchants, cnc széria eleje, rollercoaster tycoon, warcraft 3 és hasonszőrűek. Lehet csak a retro, de hosszú órákra oda tudok zombulni eléMég a sims2-t is elviszi minimumon, párom elé leraktam csak kíváncsiságból, hajnali 3-ig tolta úgy hogy közbe végigröhögtük az egészet.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
MikeWazowski #1 üzenetére
Túl sok reményed ne legyen, vannak kint early access videók róla. Szokásos mobilszemét AoE skinnel.
-
MikeWazowski
veterán
Kíváncsian várom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Sorozatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Tippmix
- BestBuy ruhás topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- AMD AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BT/Win11)
- Exclusive ajánlat! Eladó Dobozos 14" colos LG GRAM 14 i7-1165G7/16gb ram/512SSD nincs 1kg!
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo FMC RC2 drón új állapotban
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón 6 akkumulátorral - Garancia, Care Refresh
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - Garancia, Care Refresh
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Huawei P30 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest