- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A teljesség igénye
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
Működik! Magyarul is, bár kicsit munkás. Meg kell tanítani rá a programot. Le kell töltened a LibreOffice helyesítrás ellenőrző adatbázisáát. A magyar nyelvi állományokat a megfelelő helyre bemásolni, újraindítani az appot. Ez után már elérhető lesz a magyar nyelvű helyesírás ellenőrzés és az automatikus elválasztás is.
Kisokos
#52 Met
Tud. Ha kell nyomdagép profilokat is tudsz importálni. Az 1.xx verzió óta dolgozok vele, több elektronikus és papír alapú könyvet tördeltem vele, ez mellett plakátokat, meghívókat roll-up-okat is készítettem vele. A belív tördelése mellett a borítókat is az Affinity-vel készítettem. Az egyetlen problémám az volt, hogy a kilövéskor még Grey50 kimenet mellett is valamiért CMYK profilnak ismerte fel a nyomdai program, egyébként Grey50-ben nyomta ki.
De ez is csak az első alkalommal, a következőnél a nyomda már nem problémázott.
#53 Syl
Az újhoz kell egy Canva acc, de elég a free is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- DELL Latitude 5285 (Tablet)FHD, 2 az 1 ben, 12.3",i7-7600U,16GB DDR4, 256GB SSD, WIN11
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy Watch 7 40mm, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
De ez is csak az első alkalommal, a következőnél a nyomda már nem problémázott.