Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• delta9

senior tag

válasz World-Soft #1633 üzenetére

én 1-2kb miatt nem foglalkoznék vele. az még kapcsolt vonalon is majdnem mindegy, ma meg már nem az a divat, szélessávnál meg 1-2kb semmit sem számít. de te tudod.

'De amikor ezt a képet visszaoldasom mondjuk az Image Ready-ben és újra elmentem, akkor nincs változás ha úgy állítom be.' - ha nem optimalizálod, akkor nyilván nincs változás.

'Ha pedig az egyik pixelt kékről pirosra szeretném cserélni, akkor a többi pontot már nem számolja át nekem újra ha én nem szeretném.' - ha optimalizálod, akkor mindent optimalizálni fogsz, nem csak az újra színezett pixeleket. ha meg 0-ra állítod a lossy-t, akkor meg semmit.

de már egy kicsit úgy érzem, hogy túl van ragozva a téma, hogy 1-2kb miatt, meg olyan veszteség miatt, amit te alig látsz, egy kívülálló, aki meg csak a végeredményt fogja látni, semmit nem fog belőle észrevenni, akár újra van optimalizálva a vadiúj piros pixeled, akár nem. szvsz túlaggodalamaskodod az egész gif témát.

Új hozzászólás Aktív témák