Hirdetés
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polemius
senior tag
Ha egy adott nyomdának/levilágítónak megy az anyag, akkor érdemes elkérni tőlük a postscript drivert, amivel dolgoznak és azzal .ps-be nyomtatni, aztán úgy pdf-et készíteni.
Sok cég a weboldalára is kiteszi, pont ezért.
Persze a Ditstillert is be kell állítani, célszerűen szabványosra. -
Karima
őstag
Közben találtam egy olyan megoldást, hogy export helyett a Print menüpontot használom, és itt a PrimoPDF nevű programot állítottam be kimenetnek, és itt leméreteztem A4ről A5re. Természetesen a print beállításoknál composit pdf-et állítottam be, illetve cmyk színteret. Első ránézésre tök jól megcsinálta, de nem tudom, hogy ez nyomdában megállja-e a helyét. Sajnos csak ezt a megoldást találtam, hogy ne kelljen az egész - 40 oldalas - kiadványt újra csinálnom.
u.i.: A hajszálvékony vonalak (az alsó layer átütése a felsőn) még mindig megvannak pdfben, de mivel ugyanolyan vastagok 50%-os nagyításnál is, meg 1600%-nál is, ezért nem hiszem, hogy ez nyomtatásnál fog látszódni (legalábbis nagyon remélem)
-
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest