Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Kempingezés és sátrazás
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
TomPoe
tag
Ezek szerint sikerült egy elég nehéz kérdést feltennem

-
TomPoe
tag
Üdv Mindenki!
Nem találtam ilyen témát és elég erősen a digitális fényképezés részét képezi ez a szoftver véleményem szerint. Azon belül is a rendszerezést segíti. És ha már így ünnepélyesen témát nyitottam, lenne is egy kérdésem ezzel kapcsolatban!
Stock fotózásba kezdtem és ebben a programban meg lehet adni kulcsszavakat a képekhez. Ez azért jó, mert ezek az oldalak automatikusan felismerik ezeket a kulcsszavakat és nem kell minden egyes honlapon külön bepötyögni őket, ezzel is gyorsítva a feltöltést. A kérdés: valahol meg lehet nézni, hogy hány db kulcsszó lett megadva egy képhez? Lehet Bridge-en kívüli megoldás is, de a legjobb az lenne, ha ezen belül működne a dolog.Előre is köszi a válaszokat!
Aktív témák
- Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM objektív - Megkímélt -
- Zenit FS-12 Fotosnajper Teljes készlet Tair-35 300mm Helios 44M-4 Teljes szűrőkészlet
- Tamron SP 15-30mm f/2.8 Di VC USD G2 ( Canon ) - Újszerű -
- GARANCIÁS Nikon Z6 II + MB-N11 gyári portré markolat
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! Asus R512CA - Core i3 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest