- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SCRIPT
tag
Vettem egy Avermedia Avertv USB 2.0 tv tunert, de nincs hozzá vista driver. Épp ezért fel kell raknom az xpt a vista mellé. Ezt hogy tudom megtenni? Létre szeretnék hozni egy külön partíciót (5gb) erre a célra. Tudtok segíteni? Vagy hol kérdezzek rá?
Köszi!
-
SCRIPT
tag
pls! Válaszoljatok! Kevés ez az 1 giga. Vagy ha számtechboltba viszem, mennyit kérhetnek érte, hogy berakják a plussz memót?
(nagykerben vettem a gépet)
kössz!
-
SCRIPT
tag
Kicsit visszaolvasva, láttam, hogy nem csak nekem van ilyen gondom. Akkor ha ügyesen feszegetem, akkor lejön? Csak egyszer kéne leszednem, meg visszarakni, aztán egy ideig tuti nem nyúlnék hozzá!
Üdv!
-
SCRIPT
tag
Helló!
5520-as notinak szeretném a memóriáját bővíteni. Hogy lehet levenni a hátlapot, mert nagyon nehezen jön? Az ÖSSZES csavart ki kell csavarozni? Vagy mi a titka? Mire kell vigyázni?
Köszi
-
SCRIPT
tag
Sziasztok!
Megvettem a notebookot (TM5520G-6A1G08MI) . Este felpakolom rá a Vistát, ami ilyen lesz: Microsoft.Windows.Vista.Ultimate.x86.Integrated.December.2007.OEM. A kérdésem:
Alapból nincs rajta semmilyen oprendszer.1.A vista amit fel szeretnék rakni angol. Honnan lehet leszedni magyar "nyelvcsomagot" hozzá?
2.Ezt is lehet dvd-ről bootolni, mint az xp-t?
3.Az ilyen alapprogramok fognak rajta futni, mint a nero, total commander, winamp, acrobat reader, power dvd, daemoon tools stb.? Vagy pedig le kell szedni mindegyikből a vistás verziót (ha van)?Köszi a válaszokat!
-
SCRIPT
tag
Üdv Mindenkinek!
A jövő héten beruházok egy Acer TM 5520g-6a1g08 -ra.
Lenne 1-2 kérdésem:
1. Az aksi meddig bírja filmnézés közben?
2. Az Xp-t fel lehet rá rakni (nincs rajta alapból semmilyen oprendszer)? Mert olvastam, hogy a driverrel bajok lehetnek. Milyenek?
3. Ramot lehet bele tenni még? Mennyi slot van összesen?
4. Milyen notebook táskát vegyek hozzá? Elég az olcsóbb, vagy inkább drágábbat vegyek?
5. Mennyire "szereti" a gép, ha több napon keresztül be van kapcsolva és letölt?
6. Ha mégis Vista lesz a gépen, akkor jó az, ha 64 bitest rakok rá? Bár nincs olyan programom, ami ki tudná használni, de csak 64 bites vistát tudtam beszerezni magyar nyelvűben. Mennek rajta a 32 bites programok?Nagyon köszi a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
-
SCRIPT
tag
Sziasztok!
Ha ezt a notebookot veszem meg, akkor jó lesz hozzá a 32 bites windows xp, vagy 64 bites kell? Mert ha jól tudom a proci 64 bites...
Másik kérdés:
a Crystalbrite képernyő az miért jó, vagy miért rossz?
Ha megveszem a notit, akkor garanciavesztés nélkül cserélhetek memóriát+hdd-t?
Kössz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iOS alkalmazások
- Autós kamerák
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest