Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bibendum
csendes tag
válasz
jociacer
üzenetére
Csá! nekem is ilyen gépem van, az enyém is sokat megy, de extrém melegedést még nem tapasztaltam. Általában úgy szokta, hogy felzúg, hajtja magát egy ideig, aztán leáll. Szerintem ez a normális, de ha valakinek más véleménye van, akkor írja be.
ACER Emachines E510: Processor: Intel Celeron M560 @ 2.13 GHz; RAM: Samsung 2 GB
HDD: Western Digital 160 GB; Intel X3100 -
twollah
nagyúr
-
Cba010
csendes tag
válasz
jociacer
üzenetére
Szia!
Kicsit hülyén fogalmaztam, nincs semmi különleges üzemmód, csak arra gondoltam, hogy odafigyel az ember, hogy amelyik hardvert nem használja azt kikapcsolja, a fényerőt a lehető leglejjebb veszi, ha lehet mindig kikapcsolja a monitort (erre is van külön funkcióbillentyű), lehetőleg sötét hátteret használ és hasonló apróságok.
Amúgy én is most néztem, hogy a Tescoban 90ezer lesz ráadásul 2 gigarammal. Ez így viszont szerintem egyértelműen "best buy" kategória, aki teheti csapjon le rá. Nekem 103 ezer volt a plusz rammal együtt, de még így is azt mondom, hogy messzemenően megérte. Mondjuk sajnos a forgalmasabb Tescoban kábé esélytelen akciós termékeket kapni, pláne olyat, amelyiknél ott az "amíg a készlet tart" felirat és ennél ott van... De ha lesz még az is lehet veszek egyet magamnak is, mert tényleg teljesen rendben van ez a gép.
E510nél elvileg ezekben jobb technikai részről: némileg jobb CPU, webkamera, mikrofon (ez nem tudom van-e az E510ben), audio line-in.
-
_core
aktív tag
válasz
jociacer
üzenetére
En autoban egy 150W-os auto invertert hasznalok valami hasonlot: [link].Elonye hogy nem csak a notebook-ot tudom hasznalni rola.Jol jon a kamera, fenykepezogep esetleg telefonhoz ha nem jutok toltesi lehetoseghez.Hatranya hogy vinni kell a noti halozati adapteret az autoba
8-12E Ft-ert lehet hozzajutni egy ilyen (150W-os) keszulekhez. -
Bibendum
csendes tag
-
_core
aktív tag
válasz
jociacer
üzenetére
emachines E510 driverek: support.emachines.com
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Egymilliárd dollárt pumpál az NVIDIA a Nokiába
- Mesterséges intelligencia topik
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Powerbank topik
- Nintendo Switch 2
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Legion 5 17ACH6H 17.3" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Acer Nitro AN16-41 16" FHD+ IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- Latitude 5540 27% 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- P14s Gen2i 27% 14" FHD IPS i7-1165G7 T500 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U 16GB
- Samsung Galaxy A54 5G, Kártyafüggetlen, 1 Ev Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Keresek BOSE / JABRA / SENNHEISER / Bowers szervizest
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
)