Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorlin
őstag
Ha elakadsz írj nyugodtan.
De még egyszer mondom.
1, Mentsd le,ez legyen a legfontosabb.
2, próbáld meg visszaállítani ahogy azt írják az erecoveryt
3,ha nem megy tedd be a vista Dvd-t törölj minden particiót (bár talán a rejtett maradhat)
és telepítsd azzal a kóddal amit a géped aláján látsz.Utána aktiválnod kell de szerintem nem lehet gond.Utána mentsd el a már aktivált Vistát és kész is.De ne felejtsd el lementeni mert külömben mindíg aktiválnod kell ha telepíted -
gorlin
őstag
mielőtt bármit csinálsz!!
Töltsd le ezt.[link]
-írd ki egy cd-re.
-Bootolj be róla
-nyomj egy entert
Válaszd ki a rejtett particiót(kb 4-6giga,megismered)
-Válaszd ki hogy melyik lemezre akarod menteni
-tömörítés,gzip.Ezt az image könyvtárat amit megadtál írd ki!!
És így bármi lesz nem lesz esélytelen visszaállítanod a rendszered. -
gorlin
őstag
Na rájöttem mi lehet a végső megoldás.
Szépen leolvasod a laptopod hátulján lévő azonosító kulcsot,majd beteszed a vista dvd-det és ha kéri a kulcsot azt adod meg ami a laptopon va.Utána aktiválod aminek elviekben mennie kell.Nem próbáltam még de legvégső esetben ezt is megnézném.
Utána mentsd le az egészet ingyenes Ping image-al így lesz egy majfnem e-recovery-d is
És az unokatestvéred többet ne engedd oda
(felügyelet nélkül) -
gorlin
őstag
Úgy néz ki valamit tényleg elrontott az új vista amit feltettél.
Ezt találtam [link]
Itt leírják hogy hogy lehet visszaállítani többek között az Acer erecovery-t.
CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE,én sem próbáltam még ezért nem tudom hogy működik e ,de írják is hogy legroszabb esetben elveszítheted azt a rejtett particiót.
De azért nézd meg hátha jutsz valamire. -
twollah
nagyúr
Jo tanacs.
Csinalj a rendszeredrol egy biztonsagi mentest DVDre az Acer eRecovery Managment programmal es akkor sincs baj ha elszall a HDD.
A programrol a gepkonyv 12. oldalan olvashatsz, a belinkelt PDFben pedig szinten a 12. oldalon.
En mar biztos ami biztos alapon lementettem a Vistam.
-
twollah
nagyúr
Mit hisztizel?
Te is kaptal manualt, adjak a gep melle gyarilag, olvasni tudsz, csak magadnak koszonheted, hogy nem olvastad el es meg arra sem foghatod, hogy nem magyarul vannak leirva benne a dolgok.
Amugy a belinkelt manualban (ami kicsivel bobeszedubb, mint a gepkonyv) a 80. oldalon van leirva a dolog.
Ha vegeztel a visszaallitassal leirhatnad, hogy hogy mukodik a dolog, mert meg sosem csinaltam.
-
twollah
nagyúr
A gephez kapott konyvben (gy.k.: gepkonyvben) le van irva magyarul, hogy mit kell ilyenkor csinalni.
Ezt modulatsort amit most leirtam neked ugy is hivjak szep angolosan, hogy: RTFM, magyarul pedig hevenyeszett forditasban, hogy: Olvasd el azt a kibaszott gepkonyvet.Kicsit utana neztem a dolognak es jol emlekeztem a gepkonyv 49. oldalan van leirva, hogy mit kell csinalni.
Meg szerencse, hogy ugy kezdtem hasznalni a gepet, hogy elotte atolvastam azt az 50 oldalt mielott bekapcsoltam volna es nem ugrottam neki, mint tot a keresztanyjanak.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Linux felhasználók OFF topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Mini-ITX
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Travelmate P215 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad P15S - 15.6" - I5 10310U 1.7GHZ - 16Gb - 512Gb - Quadro P520
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3800, 91% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

(felügyelet nélkül)