Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• Energie X

őstag

válasz Dhampir #32915 üzenetére

Ahogy nézem a 8250u és a 8265u között turbo boostban van csak eltérés. Mindkettőnél 1.6 Ghz base freq van viszont!
    Ha akksiról használod az acer nem engedélyezi a turbo használatát, az csak töltőről megy. Érdemes végiggondolni, hogy elvileg a turbo 28mp-ig aktív csak. Mennyit nyersz +500Mhz turboval 28mp alatt? 8250u 3.4Ghz 8265u 3.9Ghz. Én spec az 51G-t választanám még mindig, a jobb ház hosszabb távon szerintem kifizetődőbb.
    Billenytűzetkiosztás ugyanaz, de nem világítós; képernyőt nem tudom azt élőben kell látni de nem hiszem, hogy minőségibb lenne mint az 51G-ben. Akksira azt írják gyengébb az 52G mint az 51G.
    Elivileg az 52G-ben nvme slot van amibe tudsz ilyen ssd-t rakni viszont a napi használat során nem fogsz észrevenni semmilyen gyorsulást a satas-hoz képest (max a win 1-2 mp-el gyorsabban tölt be)
    Az 51G-ben van 4GB alaplapra forrasztott ram, és 1 db bővítő slot amit max 16GB-al tudsz bővíteni így 20GB ramod lehet. Ha 51G-t találsz 8Gb-osba akkor az 4+4-es felállás tehát 4GB már van a slotban.

Remélem tudtam valamennyit segíteni.

Új hozzászólás Aktív témák