Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mozesgy

tag

válasz Skytech08 #15512 üzenetére

Helló.

Mindenkinek köszönöm a tanácsokat, és asszem maradok a gyárilag telepített Vista SP2-nél egy darabig. Pár hónap múlva lejár a agri, és lehet, akkor megpróbálkozom a Win 7-el.
    A frissen telepített rendszerről azonnal csináltam egy mentést, ezért nagy gond nem lehet ha nem sikerül úgy, ahogyan szeretném.
    Az upgrad-et, hogyan lehet véghezvinni? Gondolom ott is Format, és utána kell telepíten a Win 7-et. Ha formázom a C-t, akkor a rejtett partíció nem marad rajta a gépen????
    Az ujjlenyomat olvasót és az empoweringet rajtahagytam, de szinte minden mást leszedtem a telepítés után, ezeket viszont használom.
    Olvastam, hogy aki 2009-06 után vett ACER-t, azok kérhetik ingyenesen a gyári vista helyett utólagosan is a win 7-et. Szerintem én ebből nagyon kiestem sajna.
    Tapasztalatok vannak a win 7-ről valakinek?? Érdemes egyáltalán cserélni a mostanit?
    Egy MSI gamer gépen láttam műxeni, és jónak tűnt, és a haver szerint (ővé az MSI) jobb mint a vista, kivéve, hogy 1-2 apró gyári MSI-s progit nem tud még lekezelni, mert nem készült eddig el a kompatibilis verzió.

Még egyszer köszi mindenkinek.

Új hozzászólás Aktív témák