- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pajac: tpm.msc
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
Aktív témák
-
karib
addikt
A hasonlat egész találó :) Régóta gondolkodtam, autók szintjén mihez lehet hasonlítani az Abitot, és tényleg...
KR7A-133 és KX7-333 leginkább megszállott FSB-tuningolóknak ajánlott. Mint pl. én :D Egyébként vannak jobb lehetőségek is. Pl. bagóért ECS KT333-as, vagy az említett márkák jópénzért. -
Xanco
csendes tag
Kedves guest #7!
Sajnos igaz, hogy a Geforce2-es kártyákhoz nem frissülnek/tek az ASUS driverek, de szerencsére az nVidia oldalán továbbra is jelennek meg a friss - és jó - driverek mindenféle oprendszerhez, méghozzá Detonator névvel ellátva.
Nézz körül a következő helyen: http://www.nvidia.com/view.asp?PAGE=drivers -
Den
veterán
Ha már új lap, legyen minőségi váltás is, tehát nem abit. Az abit olyan mint a 10 évvel ezelőtti olasz kocsik, nagyon gyorsak meg szépek, meg olcsók is. Ha mákod volt, meg tudtad hogy mik a gyengéi, és ezekbe beletörődtél, akkor nagyon lehetett őket szeretni. De ha nem volt szerencséd, esetleg nem voltál elég toleráns, akkor olyan k...va nagyot lehetett vele szívni, hogy az élettől elment a kedved. Szal ha van benned vállalkozó kedv, barkácshajlam, és bevállalsz egy kis rizikót akkor vegyél abitot.
Ha egy olyan lapot szeretnél amibe egyszer berakod a cuccaid aztán csak használod, akkor asus, soltek, msi, epox.... -
Sidaries
őstag
Szerintem nem éppen vagy képben. Nekem Aus 7700Tivx-em van és van hozzá király (Asusos) driver és a Detonatorok is mennek vele. Ha nem tévedek 28.80 a verziószáma. Egyébként nekem Detonator van fent, mert az alatt megy az Nvmax.
Egyébként én is a KR7-est néztem ki magamnak. Majd megveszem, ha lesz rá pénzem. -
guest
veterán
És mi az ábra Abit KX7 - 333-sal??
-
guest
veterán
szerintem a legjobb alaplapokat az Abit gyártja, lehet hogy most nem menő dolog azt venni, de nyugodtan beruházhat egy ilyenre, aki teheti :). A negatív kritikák nagyon szubjektívak, nem éppen tárgyilagos hibákról írnak, ha meg arról, az más alaplapoknál is előfordul.
Viszont egy valami nekem nem tetszik: az ASUS. Ilyen egy szar gyártmányt még épeszű ember nem látott. Nem arról van szó, hogy rossz minőségű ''cuccokat'' csinálnak, hanem az üzletpolitikájuk, ... hát hogy is mondjam, egy kicsit necces. Vettem 1,5 éve egy ASUS VGA-t (nem lényeg, de: V7700 GTS Deluxe), méregdrága volt, és most WinXP alatt b***hatom a kártyát, ugyanis a honlapjukon már csak azt felejtették nagybetűvel odaírni, h. : HA WINXP ALATT AKARSZ ASUS KÁRTYÁT HASZNÁLNI, VEDD MEG A GEFORCE4TI4600AT. Ugyanis k***ára nem adnak ki régebbi kártyához friss drivereket. Egyébként én akkor pont azért vettem ilyet, mert akkor IS dicshimnuszokat zengett mindenki az ASUS-ról (driver-ellátás, minőség stb...). Ez egy tényszerű kritika azthiszem :). Na nem akartam így elnyújtani, a lényeg, hogy bátran vegyen mindenki Abit-ot, gyerekek ASUS-t viszont felejtsétek el. Ha VGA, akkor már inkább Chaintech, Gainward vagy az olcsóbbak közül az Abit. Üdv mindenkinek!
Hogy a hozzászólásnak a topichoz is legyen némi köze ( :) ) : szerintem a KR7A egy nagyon jó lap, de nem feltétlenül lesz gyorsabb a tiednél! -
BobMaster
senior tag
Én megmondtam előre... :D
-
Fúj ABIT!:)
-
BobMaster
senior tag
Használjuk már egy kicsit a keresőt, ha már van :D
Itt már volt róla szó:
[L]http://prohardver.hu/ph_uzenetek.php?from=3229[/L]
[L]http://prohardver.hu/ph_uzenetek.php?from=1952[/L]
[L]http://prohardver.hu/ph_uzenetek.php?from=2109[/L]
Persze várható majd a fúj Abit, meg egyebek, de nem biztos, hogy megéri 266A-t venni (csakúgy, mint fél éve 266-ost). -
guest
veterán
Véleményeket várok egy Abit KR7 DDR tipusu alaplapról Mit tud....stb...Érdemes -e venni...
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest