Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pitterix: Gyógytorna
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Tomasman1985
csendes tag
Jah igazatok van köszi az infót!
Bocsi
-
FehérHolló
veterán
Esetleg BIOS-ban visszaállíthatnál mindent defaultra (load optimized defaults). Talán segít. (Van néhány beállítás, ami bekavarhat.)
Mondja meg valaki, hogy miért mindig mással olvastatják el a kérdezők az alaplap manualját?!
-
DewiL
senior tag
válasz
Tomasman1985
üzenetére
Figyelj mi lenne ha >>> itt <<< tennéd fel a kérdéseidet is nem új topicokat nyitogatnál ?
meg van egy jó kis kereső a bal sarokban mondom bal igen a másik bal
-
FehérHolló
veterán
válasz
Tomasman1985
üzenetére
1. Azért az alapelveket elolvashattad volna, ha már beikszelted, hogy megtetted. [link]
2. Nem végigolvasni kell a 8000 hsz-t, hanem ott feltenni a kérdésed. IS7-es topicban a keresőt is érdemes használni.
3. A téma nem véletlen lett zárva - lásd az alapelvekben az okát. -
Tomasman1985
csendes tag
Hali megint!
Az előbb lezártátok a témát, okés is azt a voltos dolgot megnéztem és ugyan annyi mind a kát ramnál ha az egyik ha a másik van bent! "rájöttem" hogy a gép az 1gbos mermóriából is csak 512őt kezel, akkor is ha csak egyedül az az egy van ben!
Mit kell ilyenkro csinálni?
Ez miért lehet?Az előbb kaptam kát 8000 hozzászólásos linket, de komolyan mondom hogy olyan volt mintha Kinai link lettt volna!
Elég lenne nekem egy rövid válasz is hogy ezet és ezt kell átaálítani, avgy ezért és ezért van!
Bocsi de nem vagyok pro hardveres

Köszi előre is
Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Battlefield 6
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- BestBuy topik
- EAFC 26
- TCL LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- s754, s939, AM2, AM2+, AM3, AM3+, AM4, FM1, FM2 alaplap, CPU akciÓÓÓ
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600MHz WHITE - Garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest