- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kris69
csendes tag
Ha nem vagy 150 kiló, akkor a műanyagnak sem lesz különösebb baja. 1-2 törés előfordulhat rossz gyári hegesztés miatt egy szériában, de annyi a fémnél is van, úgyhogy ezért nem kell aggódni. Ennek ellenére a fém valamivel strapabíróbb, és határozottan jobban néz ki, de ha a kinézet nem érdekes, nyugodtan mehet a műanyag is.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
emagra székeket én 3napja próbáltam pont ki. a deréktámasz valóban jó dolog, én is mindenképpen olyan széket akarok venni, amiben van, viszont állíthatót preferálom hosszabb távon (itt a munkahelyemen a sitland leaf székkel rosszul jártam, mert csak magasságban állító a deréktámasz, amely elsőre kényelmes, viszont hosszabb távon nem az igazi, ezért én javaslom, hogy olyan deréktámaszosat nézz, amely erőssége állíható. Másodlagos megoldásként, az "erőssége" állítható az ülésmélység állítással is (habár elsődlegesen nem erre szolgál ez az állíthatóság))
Nekem egyébként az X2 lotus jött be nagyon, illetve az X4 Tao és csak utánuk az X5. De a "kedvencem" 1000k körül még mindig a Lexington, csak azért nem vettem még meg, mert tartok a mesh ülőfelülettől. Szerintem idővel kinyúlik (vagy a samurai székek gyátása nem precíz és a háló feszessége székenként eltérő, ami szintén nem a legbíztatóbb dolog), de ha ez nem is történne meg, nem bízom abban, hogy hosszabb távon (6óra++) esetén kényelmes a hálóban ülni. :/ Elvileg a Legington párnás verziója az Oklahoma, de ahogy én próbálgattam valahogy gagyibbnak tűnt az oklahoma (3 különböző alkalommal hasonlítottam össze másmás boltokban)Egyébként nettó 100k körüli összegbe még beleférhet a Merryfair Wau2, ami szvsz egyik legjobb szék, csak sajnos nekem keskeny az ülőfelülete (47cm asszem), arra még nézz rá sztem
Új hozzászólás Aktív témák
- Macska topik
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egér probléma
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!