Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Szólánc.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
-
LOGOUT
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
deadwing
addikt
No akkor Jysk és TAMDRUP tapasztalatok.
Hazavittem és összeszerelés közben -illetve már a kicsomagolásnál feltűnt-, hogy az egyik karfából hiányzik a fém persely. Ennek hiánya miatt ugye nem lehet oda csavart tenni, hogy fogjon is. Nézem tovább, a szivacs az elejénél nullára összenyomva, továbbá a karfa szivacsot tartó 3 db csillagcsavar feje, láthatóan -körömbeleakadósan- kontármunkától sérült. Kiakadtam, mert BKV-val hoztam haza, fogtam magam, elvittem az egész karfát a boltba és itt jön a pozitív dolog, szó nélkül kicserélték!Ez egy refurbished termék volt, nem vitás, ami nem feltétlen baj, de egyrészt ezt illene jelezni, másrészt gondolom a svédek úgy gondolták, jó lesz ez a selejt Magyarországra.
Ez elég szomorú...
Még jó, hogy a személyzet azonnal reagált és így... Nem volt neki ugyanis ismeretlen az ilyen jellegű probléma sajnos.
Szóval 1 mínusz a Jysknek és egy plusz a magyar kollégának
A szék egyébként baba, talán nyomhatná jobban a derekam, mint a vesém
A deréktámasz is lehetne lejjebb kicsit, 170 vagyok, így lehet csak magasabb embereknek ideális, nem tudom. Ettől függetlenül nagyon megéri a mostani árát, ami 30k. Elvitel előtt viszont minimum a karfákat nézzétek meg!Jut eszembe. Van valami megoldás arra, hogy a hinta mechanikát félúton megállítsam? Akkor lenne az űber fotel.
Maszek megoldás is érdekel! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- HP ProDesk 400 G3 (SFF), i3-6100T,4GB DDR4,256GB SSD, DVD,WIN11
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez elég szomorú...

LLKobe