Hirdetés
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aljas
csendes tag
Hmmm, én utólag találtam erre a totyikra, remélem nekem nem lesz velük problémám.
Csak azért kerestem rájuk, mert kíváncsi voltam, hogy egyáltalán léteznek-e, de tulajdonképpen amíg írtam ezeket a sorokat, most értesítettek, hogy megjött a rendelésem...
(Nekem is a megrendelés visszaigazolással érkezett a "hosszabodás" emil is, de végülis éppen belefértek egy hétbe belefértek, ahogy előre tippelték)Majd még bedobom ide a tapasztalatomat, mert láttam, kaptak hideget-meleget itt (na jó, többnyire csak rosszat...)
-
Péteken (12.09) felhívtak a Globelectro webshoptól és elmondták, hogy technikai probléma volt a PayPal és a weboldaluk között, ezért nem váltott át a státusza a rendelésemnek, a hibát már elhárították, csak a karácsonyi szezon miatt sok a megrendelésük. Emellett elmondta, hogy nagyon sajnálják az esetet és legkésőbb hétfpn fel is adják a csomagomat.
Mondtam az illetőnek, hogy a technikai problémával semmi gond, biztos voltam abban, hogy erről van szó és nem arra gondoltam, hogy buktam a pénzt, de a kommunikáció akkor sem volt korrekt, mert manapság nem járja, hogy egy webshop-ot se e-mailben, se telefonon ne lehessen elérni 3 napon keresztül (12.05-én volt a problémás rendelés és 12.08-án telefonáltam a tulajdonos cégnek, mert a webshop-ot nem értem el egyik nap sem).
A lényeg, hogy a rendelésemet elméletileg holnap már útban lesz hozzám és végre nekiláthatok a vmWare ESXi telepítésének a HP Microserver N40L-en.
Üdv,
Sopi
Új hozzászólás Aktív témák
● a hardveraprós fekete pontot NE ide írjátok!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest