- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- GAI: 150k+
- votlage71: Kábel menedzsment
- Balázs2: Gmail
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Debilon
addikt
amikor nem voltam rendőr akkor sem érdekelt ha láttam az út szélén, vagy mögöttem jött
és igen, azért mert rendben voltak a dolgaim, ha meg mégsem akkor sem a rendőrt hibáztattam
ezzel a "pénzbeszedés" meg "mindenért cseszeget" dologgal meg szerintem menj az aktuális nagyon felső vezetéshez, mert elhiheted, hogy nem az egyszeri járőr kel fel úgy reggel, hogy "na most ma jól szét szívatok mindenkit"
amúgy meg áruld el nekem, hogy az ittas/szar/kivont/kitiltott/engedéyl nélkül vezetőket hogy szűrnéd ki máshogyan, mint hogy megállítod?
mindenki jön ezzel az amerikában így, máshol úgy dumával, csak az nem tűnik fel senkinek sem, hogy más ország, más viszonyok, más körülmények és más törvények
és még mindig azt mondom, ha minden rendben van mibe lehet belekötni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 3700X/GeForce RTX 3080/16GB DDR4 RAM/1.25TB SSD+ 2.5TB HDD konfig eladó
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 4GB FHD 144Hz
- FBT - 5x VIVE Tracker 3.0 + 3x SteamVR Base Station 2.0 Komplett csomag
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest