Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hupisom1
tag
Megjött , 1 frissítés volt rá , akku üzemidő 8-10óra Sot simán kijön , azaz átlag használatban 1nap alatt nem merül le pazar , 120w töltő nincs hozzá , csomagon kívül elhelyeztek egy 20w töltőt ( AliExpress spanyol szállítás )
GT master 60w töltője bőven elég , amúgy ha nagyon kell a 120w , akkor alin Vivo töltő 8.000ft , realme ( ugyan az ) 14.000-16.000Kijelző : nubia z50 sem volt rossz , de ez csodaszép kontrasztos , napfényben is kitünő , vékonyabb a fekete perem rajta .
Frissítés óta különösebb melegedést nem tapasztalok ( előtte azért melegedett de lehet nincs köze hozzá )
Ujjlenyomat pontos gyors , nfc működik , Realme UI 5 egyszerű , gyors , minden is van benne ami átlag embernek felesleges
Kapsz egy tokot , de rendeltem belföldön egy armor tokot ami a kamerát is takarja ha szeretném .
Kamera : Z50-nek a széles látószögű kamerája sokkal jobb volt , de hobby fotózásra ez a lyt600 jó .
Azért nem a nord 4-et vettem , mert semmi nem indokolta a két készülék között a 60-70e Ft difit .
És az Ltpo kijezőnek párja nincs jelenleg szerintem , 1hz-120hz között szépen játszik , automata fényerő mindig elég , nem kell manuálisan belenyúlni .Csinálok egy akku tesztet ma mennyit fog bírni , youtube , Messenger , Facebook , Tikktok , és böngészés alatt .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Politika
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI kábel TV
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Külpolitika
- Asustor NAS
- EAFC 25
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest