Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hupisom1

tag

válasz Toolfan7 #28 üzenetére

Megjött , 1 frissítés volt rá , akku üzemidő 8-10óra Sot simán kijön , azaz átlag használatban 1nap alatt nem merül le pazar , 120w töltő nincs hozzá , csomagon kívül elhelyeztek egy 20w töltőt ( AliExpress spanyol szállítás )
    GT master 60w töltője bőven elég , amúgy ha nagyon kell a 120w , akkor alin Vivo töltő 8.000ft , realme ( ugyan az ) 14.000-16.000

Kijelző : nubia z50 sem volt rossz , de ez csodaszép kontrasztos , napfényben is kitünő , vékonyabb a fekete perem rajta .

Frissítés óta különösebb melegedést nem tapasztalok ( előtte azért melegedett de lehet nincs köze hozzá )

Ujjlenyomat pontos gyors , nfc működik , Realme UI 5 egyszerű , gyors , minden is van benne ami átlag embernek felesleges :D

Kapsz egy tokot , de rendeltem belföldön egy armor tokot ami a kamerát is takarja ha szeretném .

Kamera : Z50-nek a széles látószögű kamerája sokkal jobb volt , de hobby fotózásra ez a lyt600 jó .

Azért nem a nord 4-et vettem , mert semmi nem indokolta a két készülék között a 60-70e Ft difit .
    És az Ltpo kijezőnek párja nincs jelenleg szerintem , 1hz-120hz között szépen játszik , automata fényerő mindig elég , nem kell manuálisan belenyúlni .

Csinálok egy akku tesztet ma mennyit fog bírni , youtube , Messenger , Facebook , Tikktok , és böngészés alatt .
    :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés