Hirdetés

2024. február 24., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#20) b. válasza Viktor81 (#19) üzenetére


b.
félisten

Na jól van látom kezdődik a dedós szint.
Igen a Philips miniled LCD, nem követem annyira ,tehát én tévedtem.
Te állítottál valamit ami nem igaz ez a te elméd szüleménye hogy a Philips miért hozta létre az Ambilight technológiát amit leírtál.
Az ambilight amikor létrejött LCD és plazma volt a piacon meg CRT és ők rádobták Plazma TV kre is az ne zavarjon ,( (50PF6bi) (50PF59099)meg nem tudom mit is ellensúlyozna az LCD képén az Ambilight. Életedben nem láttál ezek szerint vagy ha láttál nem értetted meg a lényegét.
Az hogy nem tudsz egyszerű következtetést összerakni az a te dolgod.
Leírsz egy oltári nagy trollságot, hogy csak az ambilightet nyomják, és igen itt ki kell ragadnia csak-ot mert ezért írtam le neked hogy nem Csak az ambilightot tudják nyomatni hanem a jelenleg legjobb technológiából a csúcson ott vannak a többiek mellett az OLED tv gyártással. . Tehát Ambi nélkül is egy jó Tv gyártó.
Hátha megérted ezek után kifejtve hogy jött ide az OLED.... tehát nem ,a Philips nem csak az ambilightről szól hanem a Tv gyártásról és fejlesztésről elsősorban.
Az hogy te ki vagy fogalmam sincs .
2 kommentből honnan vonatkoztatsz te rám, miért járok ide vagy bárhova.
életemben nem írtam szerintem neked egy hozzászólást sem most látom a nickedet előszőr. De az látszott az egyszerű hozzászólásodból hogy te miért jöttél ide. Na viszlát.

[ Szerkesztve ]

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.