- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
kiskuplung #8847 üzenetére
Én is pont így vagyok vele. 2 szenzorral sosem volt gondom a követéssel, egyedül ha elfordulok tőlük pl robo recallban nem mindig érzékel jól de hát kitakarom, persze, hogy nem látja.
De nagyon jó a szenzorok felé fordító figyelmeztetés, a követés pedig nagyon precíz. A kontroller még mindig elvarázsol azzal, hogy van benne érintés érzékel és még az ujjaimat is úgy mutatja ahogy éppen állnak. Ezen még home alatt is flashelek néha.
Biztosan lehet még fejleszteni a követésen, de ez így is jócskán megugorja a konzumer szintet.
-
izomman1
senior tag
válasz
kiskuplung #8847 üzenetére
Sokszor leírtam már.. Room scale be 2 szenzorral nekem föld közelében test közelében- sarkok közelében - szenzorhoz túl közel állva kihagyott (2,5*3 m en - van egy minimum távolság amihez közelebb nem lehetsz a szenzortól)
Gyors teniszes játékokat (vagy golf ) egész egyszerűen nem tudtam játszani ( Vive ommal igen az az etalon) mert minden 3. vagy 4. ütést kihagyta.. Hozzá kell tegyem az Oculus Home os játékok jól működnek de a Steam VR os alkalmazások már más tészta.. sok külföldi oldalon is erre panaszkodtak igaz a 3. szenzor valamit javít a helyzeten de még akkor se érhet fel egy Vive lézeres követéssel ( akkor is ha test közelbe akarod használni - golf) ki fog hagyni..
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Gitáros topic
- Xbox Series X|S
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Asztalos klub
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 IPS 256GB notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- GETAC S410 G3 katonai laptop (Intel I5 8365U 8X4100 Mhz, 8GB DDR4, 512GB M.2 SSD, dupla akku)
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest