- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
swado
tag
válasz
#48613632 #21228 üzenetére
Hali!
Végre valaki játsza a The Last Day defense-t. Nem tudod véletlenül, hogy működik a pontrendszere? Legnehezebb szinten játszok és minden pályán top 10-ben vagyok (jó az utolsón még csak harmincakárhanyadik), mégis az össz ranglistán 287-edik helyre rak. A térképen a régiós listákon is ilyen 50-edik helyre tesz.
Te látsz benne valami logikát, hogy hogy számol?
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
A villogáshoz:
Monitorod milyen sync technológiát használ? (profilodat megnéztem, nem tudom van-e olyan eszköz amit nem vittél fel, ezért inkább leírom a tapasztalataimat)
Nekem NV kártyám van, Asus G-sync monitorral + egy FHD TV is rá van kötve no meg a CV1-es Rift.
Mikor az NV vezérlőpuiltban a G-sync-et arra állítom, hogy ne csak a fullscreen appok hanem a desktop alatt is menjen a G-sync akkor a TV-n (ami ugye nem G-synces) tapasztalok villanásokat. Jellemzően ugye filmnézés közben de mikor teljes képernyőre rakom akkor is van, hogy villog mikozben a vezérlőpulban csak a fullscreen appokra engedélyezem a g-syncet.
Szóval ha esetleg használsz te is free vagy G-syncet (már a free-t is támogatja az NV ugyebár) akkor érdemes lenne úgy megpróbálnod, hogy teljesen kikapcsolod a szinkront. Esetleg még a V-sync beállításokra is ránézhetsz a globális beállításokon belül.Ezen felül még egy olyan tippem van, hogy DDU-val legyalulod és újratelepíted de csak a driver csomagot, Geforce Experience nélkül. Nekem mióta nincs fent az a szemét több performance és egyéb problémám megoldódott.
-
Jacek
veterán
válasz
Az egy probléma, nincs lemerülve az elem csak azt írja. Legalábbis nálam ez volt egy bug.. kicseréltem tök hamar írta hogy lemerült hmmm beraktam újat a kivettet átraktam a balba és érdekes abban enm volt lemerülve..
1.39-el nem volt iylen problémám, most kb egy hete az asztalon vannak és nem merültek le.
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Acer notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- EAFC 25
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest