Hirdetés

2024. május 28., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-06 17:10:11

LOGOUT.hu



Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#16044) Dyingsoul válasza sz_abika (#16042) üzenetére


Dyingsoul
Topikgazda

Ha valóban segítség kell akkor az elején kellene kezdeni.
Milyen konfigod van? Milyen operációs rendszer? Tuningolva van-e a CPU, memória, vga?
Ezen felül elnézést a feltételezésért de voltak néhányan akik tört játék kapcsán kértek segítséget, nyilván bármit javasoltunk semmi nem segített ezért ha itt is ez a helyzet akkor inkább ott kezdd a hibajavítást, hogy megveszed (csak azért hoztam fel ezt a témát, mert tipikusan ezek azok a játékok amik egyszer működnek, egyszer nem KIVÉVE a Beat Saber, azt képes rendszeresen elrontani mindenféle frissítés).

A kontaktos füleshez:
Áramtalanítsd a Riftet (kösd le a gépről), csavarozd le a Rifthez kapott kis fekete műanyag csavarozóval a fülest, a kontaktokat chip spray-el fújd be, kicsit törölgesd meg mikroszálas kendővel, várj pár percet míg megszárad majd szereld vissza.
Néha ez sem segít és a vége az, hogy igazgatod kicsit. Ezzel a fülhallgatós gonddal sokan küzdünk, nálam egy évig nem jelentkezett de én "szerencsés" voltam másnál hetek-hónapok alatt előjött. De ez tényleg csak annyi, hogy megigazítod, rosszabb esetben leszereled majd vissza.

[ Szerkesztve ]

- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.