Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
LaptopSystem
őstag
válasz LaptopSystem #5954 üzenetére
szép a belsőd ahhoz képest
hallod asszony ülése is ilyen pedig ő 60KG tehát semmi köze a súlynak hozzá,ráadásul az ő ülése ami elvan színeződve
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
LaptopSystem
őstag
válasz FeRRaR1 #5957 üzenetére
Eleve úgy adták át az autót,hogy tele volt karcokkal,át sem akartuk venni,de hát majd fél évet vártunk rá így mégis megtettük,mint egy kis gyerek az új játékának úgy őrültem neki
kárpótlásul a karcok miatt kaptunk egy szőnyeget a csomagtartóba nevetséges
Most meg ez a bőr kopás,lehet lecserélem és veszek egy értelmes autót amivel nincs gond,mondjuk az új ALFA GIULIÁTJa és mondanom sem kell,hogy autóbolond lévén egyből leápolóztam az autó ülését, vettem hozzá cuccokat,tehát ez sem maradt ki,egyszerűen ilyen szar a minőség nincs mit szépíteni rajta!
Karcokat Itt távolíttattam el jól dolgoznak nagyon de egy zsír új autónál rögtön ezzel kezdeni
Na mind1 eddig nagy csalódás sajnos a Volvo,de erről a kereskedés nagyban tehet,nem igazán ügyfélbarátok,már jeleztem feléjük a problémát várjuk a bőr kárpitot hozzá!
[ Szerkesztve ]
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
LaptopSystem
őstag
hát ez jó kérdés,azt mondták eddig ilyen nem volt,hogy 10.000 KM után ilyenné váljon az ülés eléggé érdekes
Remélem az új huzat tartósabb lesz,ha nem akkor rendkívül csalódott leszek
-
LaptopSystem
őstag
válasz runner 125 #5991 üzenetére
Szerintem a színnek nem lenne szabad,hogy köze legyen a minőséghez és a kopáshoz
az csak egy dolog,hogy jobban meglátszik rajta minden pl farmer jobban befogja meg ilyenek,de nem lenne szabad kopnia ennek sem!
[ Szerkesztve ]
-
LaptopSystem
őstag
válasz zsolee73 #5994 üzenetére
nekem sem jön be a fekete
meglátjuk az új huzat mit hoz,majd ha nem bír többet akkor kénytelen leszek eladni az autót,tudjátok Alfában még nem csalódtam egyszer sem
-
LaptopSystem
őstag
valaki próbálta már a polestar tuningot közületek?
-
LaptopSystem
őstag
válasz crissprivat #6014 üzenetére
én elfogadnám az tuti [link]
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
LaptopSystem
őstag
Sajnos elég nehéz bármi jellegű kedvezményt kiharcolni náluk,hisz nekem karcos volt az új autó átvételnél,kárpótlásul kaptam egy szőnyeget a csomagtartóba!
[ Szerkesztve ]
-
LaptopSystem
őstag
válasz belaazallat #6084 üzenetére
engem mondjuk meghívtak kávézni
-
LaptopSystem
őstag
válasz belaazallat #6086 üzenetére
kedvezményt kaptál?
-
LaptopSystem
őstag
sziasztok
tudnátok nekem ajánlani olyan céget aki igényes autóspecifikus ülés huzatokkal foglalkozik?
-
LaptopSystem
őstag
Sziasztok 2L -es Diesel Volvoba milyen olajat ajánlatok?
Most ilyet tett bele a volvo [link]
[ Szerkesztve ]
-
LaptopSystem
őstag
válasz xEon1337 #6622 üzenetére
nagyon sok,nem is merem leírni
legközelebb én viszem az olajat az tuti 10.900 forintot kértek/ liter 5.2Liter megy bele könyv szerint 6 literrel számolnak így 65.400-ra jött ki csak az olaj erre jött még rá a szűrő és a munka díj
[ Szerkesztve ]
-
LaptopSystem
őstag
az a baj,ha pl buknám a gart, akkor az üléseket amik úgy kopnak mint ha papírból lennének, nem tudnám cserélgetni két havonta És ez egy új autó
megint vinnem kell sajnos
[ Szerkesztve ]
-
LaptopSystem
őstag
-
LaptopSystem
őstag
elég morbid
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C robotporszívó feltörlőfunkcióval
- Eladó Krups Evidence One EA895N10 full automata darálós kávéfőző - garanciális időn belüli!
- 3 db Shelly Pro Dual Cover PM eladó
- TP-Link Tapo okos dugalj okoskonnektor Tapo P110M - ÚJ!!
- Transmitter BC49BQ Bluetooth autós MP3 lejátszó Fm LED kijelzővel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest