Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
Sziasztok,
Na megvettem ezt a Sodaco R100B-t a mediamarktban, de egyelőre csalódás.
Amit így elsőre tapasztaltam, hogy elég gagyi műanyag háza van, de ez nem gond, tekerős a palack, ez se gond, gondolom majd tovább bírja.
Akárhányszor betekerem a palackot, és be akarom hajtani, akkorát kattant , hogy majd eltörik az egész, van rá 2+4 év gari, valami lesz majd🙂 A gombját alig bírtam lenyomni 3 adag után, aztán rájöttem, hogy folyamatosan utána kell tekerni a patronnal, mert kitekeredik, és akkor nehéz lenyomni a gombot, vagy lehetetlen, de egyszer az is eltörik, lehet🙂A legnagyobb szív fájdalmam mégis az, hogy nem tudok vele rendes szódát csinálni, csak olyat, mint a gagyi ásványvizek, aminek 1 nap után már csak CO2 íze van, de buborék semmi benne. Nem sikerült még benne egyszer se rendes, finom, nagy bubis vizet csinálni
Eddig csak sodastreammel találkoztam, az nagyon tetszett, de ennek is műkdnie kellene, hiszen csak CO2 patron, meg víz az egész, 3x lenyomni, kész, ha sokat nyomok, leold a túlnyomás szelep, nem lehet elrontani, Nekem mégse sikerül jólNem tudom, most mi legyen, vagy mit csinálok rosszul, de lehet, hogy visszaviszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Gumi és felni topik
- gerner1
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest