- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- sziku69: Szólánc.
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cy-clone
csendes tag
40k lett a vége.
Egyébként minden viszonyítás kérdése - én azért örültem meg az Ofotért-es áraknak mert egyrészt többre számítottam, másrészt pedig az optika ahová eddig jártam jóval magasabb árod dolgozik, így igazából csak ez volt nálam köztudatban.
A szemorvosom a tulaj, valójában emiatt jártam mindig hozzájuk mert kaptam egy tényleg alapos vizsgálatot, családias volt a légkör és megnyugtatott hogy "orvoshoz" járok... Adta magát hogy ott készíttessem a szemüvegem.
Nem vagyok járatos ezen a területen a márkák és minőség világában, tehát most abban sem tudnék vitatkozni hogy lencse szempontjából az ár mennyire tükrözi a minőséget és viszont.
De akinek ezek fontosak azt megértem hogy bármit megtesz azért hogy az elképzeléseinek megfelelőt addig hajtja amíg meg nem kapja valahol... és nem enged a 48-ból
Én ebben a témában rábeszélhető vagyok, de biztosan nem így lenne ha már megütöttem volna a bokámat bármely szemüvegemmel. -
Cy-clone
csendes tag
Ma végre megvizsgáltattam a szemeimet... két éve voltam utoljára ilyen vizsgálaton és a jó hír: nem romlott semmit seem!
Ofotért-es akció -60%, ráadásnak még ep-tagságim miatt is vontak le az árból, a vizsgálat ingyenes volt (számítógépes + lencse-ki-be-tologatós) és még biztosítást is köthettem ami garanciát nyújt 2 évre: ha tönkremegy akár a lencse akár a keret, -75%-os áron újra rendelhetem vagy megjavítják ill. ha elhagynám a szemüveget (ez mondjuk lehetetlen mert nélküle egy lépést se... tudok tenni) -50%-os áron rendelhetem újra a régi papírjainak bemutatásával.
Elégedett vagyok
Ja és annnyira szép keretet vettem... és csak kb. 200-at próbáltam fel
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest