- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
nem azert utalom, mert fuj microsoft meg fuj windows, hanem mert irtozatosakat szoptam vele, millioszor elofordult hogy a talalt megoldas nem mukoott, mert kiderult hogy 'ja igen, ez windows 2000-nel meg megvolt, aztan senki nem tudja miert, de a ms kivette, az xp-ben mar nem mukodik'
raadasul erre a feladatra semmi nem indokolja a vbs-t, szovegfeldolgozasra perl, esetleg awk kell
gyorsan osszedobtam egy ronda, de mukodo megoldast perlben az 1. problemara:
my ($MAX, $last, $lastline, @prevs) = (4, -1,"");
foreach (<>)
{
my $nr = (split(" ",$_))[2];
print substr($lastline,0,20).($last+1).substr($prevs[$last+1],21) if (!($nr == 0 && $last == $MAX) && ($nr != ($last+1)) && (defined $prevs[$last+1]));
$prevs[$last = $nr] = $lastline = $_;
print;
}a hasznalata siman ennyi:
perl scriptedneve.pl < adatok.txt
ha uj file-ba akarod iranyitani, akkor:
perl scriptedneve.pl < adatok.txt > javitott.txt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest