Hirdetés
- droidic: Safe Mode az agyban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
Sziasztok!
Bash-ban nem vagyok nagyon otthon, pár egyszerű backup scriptet írtam már, de amit most szeretnék az nem sikerült sehogy sem.Rögzítek egy rádió műsort simán a wget paranccsal, van hogy meg szakad az adás (ritkán), ilyenkor leáll a rögzítés, és a script tovább fut.
Amit szeretnék:
Megadom egy válozóban hány percet rögzítsen, egy cíklus indulna el, ami ellenőrzi hogy fut e a wget, ha fut akkor 1 perc múlva újra lefut a ciklusmag, ha nem fut akkor újra indul a wget a megadott paraméterekkel, miután végzett a kill vagy akármilyen paranccsal megszakítja a wget működését.Nagyjából sejtem miket kell hasznáni, de egyszerűen nem sikerül.
Nem szeretném a többi wget-et sem kilőni, csak azt ami illeszkedik a mintára, tehát a killall wget nem használható.A folyamatok közül ki tudtam listázni az adott wget paramétert
ps -aux | grep 'wget http://109.*'Nem szeretném bemásolni azt az állatságot amit eddig műveltem, remélem lesz aki tud segíten.

Új hozzászólás Aktív témák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Synology NAS
- League of Legends
- Okos Otthon / Smart Home
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen autót vegyek?
- Gumi és felni topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Új képmotorral mutat fügét a ChatGPT a Google banánjának
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.17.)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- PC Game Pass előfizetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó megkímélt Samsung Galaxy A13 4/64GB / 12 hó jótállás
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest