- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
Sziasztok!
Bash-ban nem vagyok nagyon otthon, pár egyszerű backup scriptet írtam már, de amit most szeretnék az nem sikerült sehogy sem.Rögzítek egy rádió műsort simán a wget paranccsal, van hogy meg szakad az adás (ritkán), ilyenkor leáll a rögzítés, és a script tovább fut.
Amit szeretnék:
Megadom egy válozóban hány percet rögzítsen, egy cíklus indulna el, ami ellenőrzi hogy fut e a wget, ha fut akkor 1 perc múlva újra lefut a ciklusmag, ha nem fut akkor újra indul a wget a megadott paraméterekkel, miután végzett a kill vagy akármilyen paranccsal megszakítja a wget működését.Nagyjából sejtem miket kell hasznáni, de egyszerűen nem sikerül.
Nem szeretném a többi wget-et sem kilőni, csak azt ami illeszkedik a mintára, tehát a killall wget nem használható.A folyamatok közül ki tudtam listázni az adott wget paramétert
ps -aux | grep 'wget http://109.*'Nem szeretném bemásolni azt az állatságot amit eddig műveltem, remélem lesz aki tud segíten.
Új hozzászólás Aktív témák
- Netfone
- Jelszókezelők
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Videós, mozgóképes topik
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest