- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A PlayStation-t a Sony 1994-ben mutatta be, és hatalmas sikert aratott a géppel, több mint 100 millió gépet adtak el. A fő ficsőr az a CD-k használata volt. Akkoriban a fő adathordozó a ROM-kazetta volt, amibe a Nintendo 64-nek bele is tört a foga. Sok modellfrissítésen esett át, az első gépeknek az FMV videókkal voltak bajai. Képkockakihagyással, és akadozva való lejátszása az olvasóegység kopása miatt. (amit később orvosoltak SCPH-5500-tól felfele). Emellett túlmelegedési bajai is voltak.amit később orvosoltak (SCPH-5500-tól felfele).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
Találtam utcán egy 24 colos nevenincs (áruházi saját márkás) lapost dobozában, távirányítóval. Na, ez tuti jó lesz a PS2-höz, gondoltam. Elsőre a gyári AV kábellel néztem, sz@r. Másodjára Alis SCART-tal, sz@r. Rákötöttem gépre HDMI-vel, hát nem kiderült, hogy full-HD? (!!!!!!)
Van még egy Walthamom, szintén 24 hüvelykes, abban bízok, hogy az jóval kisebb felbontású, talán úgy nem lesz olyan pocsék a kép. -
-
Pista0001
addikt
Rendben, köszi. Utánanézek az adapter kártyának. Sata is lehet, van készleten sata merevlemez is, de ha az ide olcsóbb, akkor hajrá! A dvd-nél az is gyorsabb, valószínűleg.
Érdekelne arról a 2 féle módról is leírás, ha lehet magyarul, de angol is lehet. Az exfat partíciók sem okoznak gondot szerintem, rá tudom dugni linuxos gépre a vinyót, az nem ilyed meg ilyesmitől.

-
-
Pista0001
addikt
Sziasztok. Tök új vagyok konzol téren, egy ezüst PS2 SCPH-50004 került a birtokomba. Eddig egy gyors próbán vagyok vele túl, szerencsére egy játék lemezt benne felejtettek (Kingdom hearts). A gép működik, úgyhogy a nagy kérdés, hogyan tovább? Nem feltétlenül "bajlódnék" lemezekkel, IDE vinyó van "hegyekben" 30-tól 250 GB-ig, szóval kezdésnek mekkorát lehet/érdemes beletenni, hogy kell előkészíteni (filerendszer, particionálás, stb), hogy tudok rá játékokat tenni, kell-e bármit módosítani, hogy futtassa merevlemezről a játékokat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Razer Kraken V4 X RGB Gaming Headset
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Van még egy Walthamom, szintén 24 hüvelykes, abban bízok, hogy az jóval kisebb felbontású, talán úgy nem lesz olyan pocsék a kép.
Többen sérülten kapták meg, ez inkább aggasztó.