- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Speed® #12611 üzenetére
Van az aprón Sonnet Encore processzorbővítéses G4 PowerMac.
kenand fórumtársunk indított anno a beszeljukmac.com-on egy külön topikot AGP VGA-k BIOS flashelésével kapcsolatban.
Ha jól emlékszem, 4*512 MB PC133 RAM modul a maximum, amire tudod bővíteni (ezt OS X alatt tudod kihasználni, Mac OS maximum másfelet lát ebből). Valószínűleg ez lesz a géped egyébként.
PCI-os SATA kártyával lehet beletenni akármekkora SATA vinyót is, csak utána kell járni, hogy az adott kártya chipsete OS X-kompatibilis-e. (Akár SSD-t is, de az OS X PPC-s verzióiban híre-hamva sincsen még TRIM-supportnak, szóval nem hiszem, hogy annyira megérné a dolog.) Elvileg PCI-os PATA RAID kártyával szintén áthidalható a 128 GB-os limit.
Amit még javasolnék, egy NEC chipset-es PCI USB 2.0 portbővítő kártya, illetve egy gigabites hálózati kártya/PCI-os wifi, de ezeknek utána kell nézni, hogy kezeli-e őket az OS X.
-
Xero
nagyúr
válasz
Speed® #12611 üzenetére
Memória mehet bele ami csak van általában. 512-es modulok (két oldalas) mehetnek bele.
A proci upgrade kérdéses. Nem biztos, hogy megéri. Ezek azért a gép értékéhez mérten nem túl olcsó mókák.
A 9700-as mehet bele, ha találsz megfelelő BIOS-t hozzá. Nekem úgy rémlik, hogy csak a 9800-hoz volt, de már régen nézelődtem ilyen ügyben. Az öreg PM G4-ben nekem is egy Asus Geforce Ti4600 van bios cserével. Nagyon sokat javított a sebességen, de én megtartottam azért a gyári kártyát is az ADC port miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fűnyíró topik
- Háztartási gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- További aktív témák...
- Szolid de eros esport/fullhd gamer pc 6mag 24gb ram
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Elado pc, I7-14700KF, RTX 4070, 32GB ram 7200mhz
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Eladó Konfig I7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX1080 8GB!
- Gombászkönyvek egyben
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest