Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• zacci

aktív tag

válasz Noxy #44063 üzenetére

Nem tehetek róla, hogy ilyen a rendszer. Kihúzom az asztalra, erre eltünteti a programok közül és move-olja az asztalra. Azért kérdeztem itt, hogy miképpen lehet könnyen kvázi parancsikont kirakni, mert nem találtam róla értelmes leírást.

Ha lenne halvány fingod arról, hogyan működik ez a rendszer, akkor tudhatnád miért viselkedik így. Én nem tudtam, mert most ismerkedem vele, de végül rájöttem mi a hiba. Igazad van és nekem is. A gigás méretnél nagyobb programok külső SSD-re kerülnek. Ez egy választható beépített ficsör és nem Én reszeltem bele. Onnan viszont NEM működik a kihúzom oszt parancsikon lesz belőle dolog.
    A "gyári" helyről tényleg parancsikont rak ki a rendszer, de máshonnan már nem. Ha egy egyszerű doksit húzok ki, azt is moveolja. A lényeg a következetesség :DDD

Nem értem miért működik össze-vissza. Ha az "Application" könyvtárból parancsikont készít, akkor a másik "Application" könyvtárból miért nem ? Tudja, hogy oda kerülnek a nagyobb méretű programok, hiszen Ő maga rakja oda!

Arról meg nem tehetek, hogy a gyártó félig kész ficsört ad el. Ok, azt éppen megoldja, hogy mountolj egy hálózati driveot, de hogy azt könnyen elérd egy programból újraindítás után az már luxus. De megtaláltam a megoldást és ez a lényeg :D Csak kicsit reszelni kellett...már megint...pont mint a windóznál.
    Na az ilyen faxságok miatt akartam M$-ről MacOS-re menni, de hát lakva ismeri meg az ember a rendszert :DDD
    24H2-vel meg kínlódjon akinek két anyja van. Annál még ez a MacOS is ezerszer jobb :D

Új hozzászólás Aktív témák