Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• Parson

addikt

válasz -Skylake- #42375 üzenetére

Hát röviden: te töled azért elvárható lett volna a magyar szöveg értelmezési képessége, de úgy tünik itt mindenkinek mindent 6x kell elmagyarázni, mert egyszerüen senki nem tud olvasni és értelmezni egyszerre.

SEHOL nem irtam olyat, hogy a 400% különbség összfogyasztásban a zsebedre menne volna, mivel ahogy irtam korábban is, ezek RELATIV különbségek, minden egyéb szempontokat figyelmen kivül hagyva. Viszont amire pusztáb felhivtam a figyelmet, hogy matematikailag 400% különbség nem elhanyagolható... viszont ahogy én is irtam, én is szarok rá, és csak altatom, mivel hogy -hogy nem, nekem se ad ki végeredményben számmottevö fontosságot az akksi degradációjának ebböl eredö különbsége.

Komolyan egy Mérnöki prezentációt állitsak össze óvodásoknak, vagy fel tudtok nöni a feldathoz, hogy amit olvastok, azt értelmezitek is??

Pontosan a fenti okok miatt én nem bonyolitottam tovább a matekt, mivel tök fölösleges.
    Mivel a termék eleve arra van tervezve, hogy csak hosszabb távra tervezett tárolás esetén érdemes kikapcsolni. Sajnálom, hogy ennyire nehezen sikerül megérteni egy terméket egyeseknek, illetve mi az hogy relativ különbség, mi az, hogy minden egyéb szempont nélküli, stb stb...

Egy sima vicces kis kiegészitésnek indult az egész, aztán ez lett belöle... elismerésem.gyerekek.

Új hozzászólás Aktív témák