Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mister_X
üzenetére
Air asztali dockra tipp:
http://www.landingzone.net/products/macbook-docks/
https://www.youtube.com/watch?v=jjiyOpRBbT8
Szemezgetek vele egy ideje, de mindig arra jutok hogy inkább dugdosom, ettől függetlenül elég jó cucc

-
válasz
Mister_X
üzenetére
Nekem mondhat bárki-bármit, hogy az OS X memóriakezelése milyen jól van optimalizálva, szerintem 8GB alatt nem szabad Mac-et venni.
Amúgy jelzem, hogy lassan mindent hülyére optimalizálnak, csakhogy ne kelljen hardvert adni. Ennyi pénzért kezd kissé ciki lenni.
A dokkolhatóság nagyon klassz, ha van egy Thunderbolt-os kijelződ. Nekem így volt megoldva, csak sajnos bedöglött a monitorom. Arra volt csatlakoztatva a gigabites LAN, egér, USB-s meghajtó, stb. Egyetlen kábelt rányomtam és ment minden, mint a szél. Leszámítva a vezeték nélküli egeret. Azt madzagosra kellett cserélnem, mert laggolt mint állat. (valami Inteles-USB3-as probléma végett)
Jelenleg arra várok, hogy az Apple kiadjon valami komolyabb mobil vasat új CPU-val, több kakaóval és egy nagyobb felbontású kijelzőt, amit meg is tud hajtani. Akkor talán vennék egy szettet. Ha meg nem, akkor fogalmam sincs. Talán iMac. De az nagyon nem tetszik és a kijelző sem túl nagy. Kettő kellene, viszont retinában ez jelenleg szintén nem megoldható.
Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Battlefield 6
- Linux Mint
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Szebb napokat látott T14s Gen3 - i5-1245U / 16GB / 512GB
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

TigerCat