Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, nem biztos, hogy rossz is
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
czanga #18968 üzenetére
Más HDD-vel is megoldható. Amennyiben tudható, hogy milyen márka van gyárilag az iMac-ben, akkor beszerezhető egy ugyanolyan, amivel tökéletesen működik is.
Írtam ezt is. Találsz ugyanolyan típust, csak nem Apple firmware lesz rajta, ezért a hőmérőszenzor NEM fog működni. Én is hetekig hajtottam egy pont ugyanolyan seagatet, naívan rádugtam a szenzorkábelt a jumpersorra (a gyári Apple logós Seagaten oda van kivezetve 2011-ig). Nyilván nem ment, de a HDD ettől még persze működik. Innéttől meg gondolom belátható hogy tökmindegy milyen HDD-t keresel bele, csak magadat szívatod az ugyanolyan típus után futkosással, értelme semmi.
A hőmérő hiányával kapcsolatos szívásokat és megoldásokat pedig leírtam részletesen.
Ha nekem nem hiszitek el, olvassátok el az OWC meg a Macworld ide vonatkozó nem kis tudásanyagát, rengetegen leírták ugyanezt ugyanígy, én is onnét tájékozódtam.
Persze ha valakinek nincsenek nagy igényei, meg nem zavarja hogy többet pörögnek picivel a ventik a fancontroll programok mellett is, illetve hogy folyamatosan warning állapotban van a vas a háttérben, az valószínűleg teljes megelégedettséggel használja évekig így is a gépet. Én egy kicsit szőrszálhasogatóbb vagyok ennél, de ezt már gondolom észrevettétek
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xbox Series X|S
- Battlefield 6
- Ulefone Armor 29 Ultra - súlyos érvek és ellenérvek
- Kuponkunyeráló
- Borderlands 4
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- 9800x3D // RX 9070 XT 16GB // 32GB RAM - Friss PCX Garival
- Irodai/Gamer PC 27% ÁFA-s számlával, garanciával i5 12400F, RTX 3070, 32GB DDR5 RAM
- AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
- Asztali PC , i7 6700 , GTX 1080 , 16GB RAM , 480GB SSD
- Gamer Gép - GIGABYTE B760M, i5 14400F, 32GB DDR4, RTX 3070, 1TB M.2 SSD, 750W
- Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 20 GB-os RTX 4000 SFF ADA Generation
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest