Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
isapeti
aktív tag
válasz
robi0604
üzenetére
''De csak akkor stabil a pc, ha nem winfos van rajta...''
- Én ezt is vitatnám. Nekem pillanatnyilag 2 PC-m van, mindkettô ''winfossal'', és olyan stabilak, hogy ihaj. Dolgozom mindkettôn, igénybe vannak véve rendesen, és mégse szarják össze magukat sosenem.
''Nemtom,de én mac-en os-t nem láttam még megborulni, de winfost már jópárszor.''
- Valszeg azért nem láttál macen megborulni OS-t, mert kimaradtak az OS9-es és régebbi idôk. Fôleg OS 9.2... na az tud úgy fagyni idônként, hogy öröm nézni, ráadásul magával ránt mindent, szal csak a restart marad. Ráadásul az OSX sem makulátlan ezügyben, ezt maguk a macesek sem vitatják... nézz körül a beszeljukmac.com-on, érdekes dolgokat olvasni...
''És hidd el videós és 3d ügyekben lehet, hogy lekörözné a mini ezt a gépet (persze hasonló, rájuk optimalizált progiknál).''
- Hidd el, hogy nem
A Xeon (és nem xenon) vs. G5 párbaj ellenére sem. Nagyon furcsa lenne. Sokkal korszerûbb és gyorsabb proci az A64. Persze azon ez sem változtat, hogy a mini egy remek gép.
Természetesen nem flamelni akarok, ráadásul teljesen pártatlan vagyok, ismerem mindkét platformot, de azért - ahogy korábban is írtam - a valóságtól nem kell elrugaszkodni.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux Mint
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 5
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Szemüveges topik
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gitáros topic
- Apple Watch
- További aktív témák...
- Macbook Pro 2019 // i9 // 32GB / 2TB // Számla+Garancia //
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
A Xeon (és nem xenon) vs. G5 párbaj ellenére sem. Nagyon furcsa lenne. Sokkal korszerûbb és gyorsabb proci az A64. Persze azon ez sem változtat, hogy a mini egy remek gép.
TigerCat