Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• isapeti

aktív tag

válasz robi0604 #1849 üzenetére

''De csak akkor stabil a pc, ha nem winfos van rajta...''
    - Én ezt is vitatnám. Nekem pillanatnyilag 2 PC-m van, mindkettô ''winfossal'', és olyan stabilak, hogy ihaj. Dolgozom mindkettôn, igénybe vannak véve rendesen, és mégse szarják össze magukat sosenem.

''Nemtom,de én mac-en os-t nem láttam még megborulni, de winfost már jópárszor.''
    - Valszeg azért nem láttál macen megborulni OS-t, mert kimaradtak az OS9-es és régebbi idôk. Fôleg OS 9.2... na az tud úgy fagyni idônként, hogy öröm nézni, ráadásul magával ránt mindent, szal csak a restart marad. Ráadásul az OSX sem makulátlan ezügyben, ezt maguk a macesek sem vitatják... nézz körül a beszeljukmac.com-on, érdekes dolgokat olvasni...

''És hidd el videós és 3d ügyekben lehet, hogy lekörözné a mini ezt a gépet (persze hasonló, rájuk optimalizált progiknál).''
    - Hidd el, hogy nem :D A Xeon (és nem xenon) vs. G5 párbaj ellenére sem. Nagyon furcsa lenne. Sokkal korszerûbb és gyorsabb proci az A64. Persze azon ez sem változtat, hogy a mini egy remek gép.

Természetesen nem flamelni akarok, ráadásul teljesen pártatlan vagyok, ismerem mindkét platformot, de azért - ahogy korábban is írtam - a valóságtól nem kell elrugaszkodni.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák