Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
Matthew
őstag
Na alakul
Átírtam kicsit ezt a config file-t és most már látok is valamit. Azonban van egy újabb gondom: a karakteres kezelőfelületben van ugye saját loginom és root loginom, mindkettőhöz jelszó is. Itt működik is, de a grafikus felületen nem akarja elfogadni egyiket sem. Miért? -
Matthew
őstag
Az alatt nem a bootolást értem (az oprendszer választó menü még tökéletes), hanem már az ablakkezelőt. Ezt a bill. kombót kipróbálom este ha hazaérek, csak félő, hogy a felbontást ugyan megváltoztatja de a frissítést is ugyanúgy emeli hozzá és így relatíve mindig nagy lesz a freki. Na majd kiderül...
Addig is köszönöm a segítséget!
-
-
Matthew
őstag
Sziasztok!
Ide is beírom hátha a suse topikot nem nézik annyian mint ezt...
Lenne egy gondom: feltettem a 9.2-es SuSe linuxot a gépemre, mégpedig a mobil rack-emben lévő vinyóra. Na frankón feltelepült de amikor ténylegesen betöltődne a grafikus felület, a monitorom lekapcsol és azt mondja, hogy frequency out of range (114 Hz-et akar adni csak nemtom milyen felbontáson) és nem látok semmit!
Ezt hogy lehetne kiküszöbölni?
A másik kérdésem az, hogy ha le szeretném gyalulni a linuxot a gépemről, akkor hogyan kezdjek neki? Ugye ha csak simán kiveszem a rack-es vinyót az nem jó mert keresi...
Help me!
Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus CM 500W
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 256GB,Átlagos,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Átírtam kicsit ezt a config file-t és most már látok is valamit. Azonban van egy újabb gondom: a karakteres kezelőfelületben van ugye saját loginom és root loginom, mindkettőhöz jelszó is. Itt működik is, de a grafikus felületen nem akarja elfogadni egyiket sem. Miért?
Ez jó kérdés, fogalmam sincs. Honnan tudhatnám meg?