Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Kolondrum: Oneplus 13 vagy IQOO 13 vagy Oppo Find X8 PRO
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Ezis_foglalt
csendes tag
válasz
eddie303
üzenetére
Én sem állítom, hogy a Windows olyan pofonegyszerű lenne, de a warázslóknak köszönhetően pld. a Win '95 óta is óriási az előrelépés.
Én annak idején jól megtanultam a Win '95-öt + Office 97-et, persze csak felhasználói szinten, és azóta igazából nem vállalom, hogy beleásom magam bármilyen programba. Ennek az eredeti szakmám látná kárát, ami ugye nem rendszerprogramozás, vagy alkalmazásfejlesztés.
Ezt kellene végre megérteniük a fejlesztőknek, hogy a mezei felhasználónak nincs ideje többszáz oldalas felhasználói leírásokat átböngészni.
Egy cégnél lehet hívni a szoftverest, de Magyarországon van otthoni felhasználó és egyéni vállalkozó kb. 2 millió (?), akinek nincs saját informatikusa. Náluk a költségvetés sem engedi meg, hogy minden hibára karbantartót hívjanak.
Különben a Windows hibaelhárítója is egy nagy csőd, de ott alapból általában jól sikerülnek a dolgok, így utána ritkán kell használni. (Kompatibilis hardvert kell venni.)
Az én Windows XP-m egy legális OEM, semmilyen kézikönyvet nem kaptam hozzá, és vígan megy, mint a karikacsapás.
Amikor ezt tudni fogja a Linux, akkor szívesen dolgozok vele IS, nem átállásról van tehát szó, csak olyan kíváncsi ember vagyok, aki szeret belekóstolni több friss husikába. Igaz ugyan, hogy pld. a Suse 9.1 az előző, mondjuk a 7-es verzióhoz képest, amelyet szintén feltettem egy napra, aztán sutba vágteam anno, fejlődött, értem ez alatt a Windows-szerű megjelenést (Task bar stb.), de még mindig nem az igazi.
Persze, csak csodálni tudom, azokat, akiknek van idejük elmélyedni a lelkivilágában, de nem lehet mindenki sz.gépes pszichoanalitikus.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- World of Tanks - MMO
- Diablo IV
- Mikrotik routerek
- Gaming notebook topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple asztali gépek
- Lexus, Toyota topik
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660TI / 16GB / 128GB SSD + 1TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest