Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Ezis_foglalt

csendes tag

válasz eddie303 #847 üzenetére

Én sem állítom, hogy a Windows olyan pofonegyszerű lenne, de a warázslóknak köszönhetően pld. a Win '95 óta is óriási az előrelépés.
    Én annak idején jól megtanultam a Win '95-öt + Office 97-et, persze csak felhasználói szinten, és azóta igazából nem vállalom, hogy beleásom magam bármilyen programba. Ennek az eredeti szakmám látná kárát, ami ugye nem rendszerprogramozás, vagy alkalmazásfejlesztés.

Ezt kellene végre megérteniük a fejlesztőknek, hogy a mezei felhasználónak nincs ideje többszáz oldalas felhasználói leírásokat átböngészni.

Egy cégnél lehet hívni a szoftverest, de Magyarországon van otthoni felhasználó és egyéni vállalkozó kb. 2 millió (?), akinek nincs saját informatikusa. Náluk a költségvetés sem engedi meg, hogy minden hibára karbantartót hívjanak.

Különben a Windows hibaelhárítója is egy nagy csőd, de ott alapból általában jól sikerülnek a dolgok, így utána ritkán kell használni. (Kompatibilis hardvert kell venni.)

Az én Windows XP-m egy legális OEM, semmilyen kézikönyvet nem kaptam hozzá, és vígan megy, mint a karikacsapás.

Amikor ezt tudni fogja a Linux, akkor szívesen dolgozok vele IS, nem átállásról van tehát szó, csak olyan kíváncsi ember vagyok, aki szeret belekóstolni több friss husikába. Igaz ugyan, hogy pld. a Suse 9.1 az előző, mondjuk a 7-es verzióhoz képest, amelyet szintén feltettem egy napra, aztán sutba vágteam anno, fejlődött, értem ez alatt a Windows-szerű megjelenést (Task bar stb.), de még mindig nem az igazi.

Persze, csak csodálni tudom, azokat, akiknek van idejük elmélyedni a lelkivilágában, de nem lehet mindenki sz.gépes pszichoanalitikus. :)

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

Aktív témák