Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Aktív témák
-
Sipi
addikt
válasz
dr_strange #4824 üzenetére
Totál más: jópár napja az eddig jól működő binfmt_misc modulom behülyült. Próbáltam befordítva is, nem modulban, ugyanaz: ha binfmt_misc be van töltve, van egy /proc/sys/fs/binfmt_misc könyvtár, és elévileg ebben kellene lennie valami regsiter file-nak. Eddig úgy volt, hogy a local startban echoztam ide egy szép sztringet, így nem kellett wine-nal indítanom a Windows-os exeket, csak simán exe indít, és a binfmt_misc automatikusan megtalálta, hogy ehhez a wine-t kell használni futtatónak.
De most ez a könyvtár tök üres, emiatt az echo csak hibajelzést ad és nem működik az automata winbin futtatás.
Gentoo fórum, Gentoo bug semmit nem mutat erre.
Van valami ötleted?
Sipi -
Sipi
addikt
válasz
dr_strange #4824 üzenetére
Na ja, de naponta többször is telepítget? Mert azt írja, hogy sokszor fel-felugrik.
A prelinkről tudom, hogy több disztro is használja telepítés után, de azért legalább valami visszajelzés lehetne, hogy telepítés utáni konfigurálás, várj...
Sipi
Aktív témák
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Részletfizetés . ASUS TUF Gaming A18 FA808UM-S8019
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3514, 92% Akkumulátor
- AREFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest