Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: A kérdés...
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Sipi
addikt
válasz
dr_strange
üzenetére
Totál más: jópár napja az eddig jól működő binfmt_misc modulom behülyült. Próbáltam befordítva is, nem modulban, ugyanaz: ha binfmt_misc be van töltve, van egy /proc/sys/fs/binfmt_misc könyvtár, és elévileg ebben kellene lennie valami regsiter file-nak. Eddig úgy volt, hogy a local startban echoztam ide egy szép sztringet, így nem kellett wine-nal indítanom a Windows-os exeket, csak simán exe indít, és a binfmt_misc automatikusan megtalálta, hogy ehhez a wine-t kell használni futtatónak.
De most ez a könyvtár tök üres, emiatt az echo csak hibajelzést ad és nem működik az automata winbin futtatás.
Gentoo fórum, Gentoo bug semmit nem mutat erre.
Van valami ötleted?
Sipi -
Sipi
addikt
válasz
dr_strange
üzenetére
Na ja, de naponta többször is telepítget? Mert azt írja, hogy sokszor fel-felugrik.
A prelinkről tudom, hogy több disztro is használja telepítés után, de azért legalább valami visszajelzés lehetne, hogy telepítés utáni konfigurálás, várj...
Sipi
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest