Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
gege71.hu
addikt
Na közben újra redhat van fenn (el 4-es)
ez 9800 proként látja a kártyám, 85 hz moncsifrisítés de hárveresen ez se gyorsít lószart se.
n de ez most még a kisebb gond.
Sok sok how-to é egyéb fórum túrása után rájöttem a ''cat /proc/filesystems'' parancs seítségével, hogy ez a kernel baszik ntfs-t támogatni.
Na most vakarózhatok, hog hogy érjem el azt, hogy támogassa.
Ja uhu megmammult azé raktam fel megint a redhat-ot.
Az UHU 1xűen nem indul el kikapcs után, nem talál olyan részt vinyóján amiről indulhatna...press any ke to cont és kész behalás...
Mind1 most azzal nem foglalkozom. redhat már fenn van megint.
Két dolgot KELL elintéznem:
1. 9800pro 3d támogatás
2. olyn kernel felrakása ami NTFS-t támogat (furcsálltam, hogy uhu támogatja alapbó redhat enterprise kutyafasza Linux meg nem..
Ha ezeket nem tudom rövidesen megoldani valhog akkor sajna feladom
Visszalép-WinXPbe be ...lemezkezelés..törlöm a linuxvinyót...aztán format...NTFS
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
gege71.hu
addikt
per pill UHU van fenn, ha nem megy a 9800pro belövése akkor megy majd vissza a redhat(amúgy Redhat enterprise Linux4, valszeg azért volt neki evidencia a radeon)
De fel foglak valszeg keresni, mert tegnap 2-ig dúrtam a netet meg a google-t meg a fórumokat...aztán lefekvés után meg járt az agyam még vagy 1 órát
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 100% AKKUMULÁTOR
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest