Hirdetés
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
válasz
bambano #8500 üzenetére
ehh... de jó lenne, ha nem kellene mindig újraindítani, hogy kipróbáljam, amit írsz
no... a gép netről szinkronizál, úgyhogy az jó
a router azt hitte, hogy április van, de beállítottam, hogy ő is netről kérdezze az időt, viszont ifup után ugyanúgy 2mrd sec után akarja megújítani az IP címetifdown utáni netstat -rn eredménye:
Echo-One:/home/lenry# netstat -rn
Kernel IP routing table
Destination Gateway Genmask Flags MSS Window irtt Ifacenem vagyok villanyszerelő, de ez szerintem üres
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- BMW topik
- Projektor topic
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Bomba ár! Dell Latitude E5520 - i5-2520M I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest