Hirdetés
- antikomcsi: Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Amazon Kindle JailBreak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garry84: Sumák aprós?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
bambano #7538 üzenetére
sajat gepeimen /usr/local/libexec/munin/plugins (gentoo-n), ileltve amit te is irtal (debian-on) pakolom a sajat, vagy letoltott plugin-eket, itt csak peldanak irtam a munin plugin-ek utvonalat
aki tudja, miert nem jo oda tenni, az ugyis mashova teszi ^^az optimalizas resze viszont erdekelne (pl tudom, a suggest sem 100%-os, md koteteket nem jelenit meg), ha nem gond, arrol irhatnal picit bovebben
nem vagyok valami nagy shell script varazslo, meg igazabol nem is foglalkoztam azzal, hogy barhol menjen, de ha van otleted, javaslaytod, azt szivesen meghallgatom
azt pl akartam is kerdezni, hogy valos osztasra van-e ettol egyszerubb mod, mert ez igy szerintem tul van bonyolitva, viszont egyszerubbet nem talaltam (meg bc-t javasoltak valahol, de inkabb emellett dontottem)
amugy az alap plugin-ek kozul is eleg sok hasznal awk-t, bar nem tudom, hogy ezeket default telepitesnel engedelyezi-e a munin (vagyis csinal-e nekik symlink-et)szerk.:
megneztem kozben, debian-on a munin-node berantja a gawk-t, mas rendszeren hirtelen nem tudom, gentoo-n meg az rrdtool-nak fuggosege a gawk, rrdtool meg kell a munin-hoz
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Óvodások homokozója
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- OLED monitor topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest