- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
senior tag
Tudom, hogy ez rajtad nem segít, de nálam a Fedora 41 Plasma is ezt csinálja (Firefox és Chrome is) , de szerencsére nem mindig. Úgy kb. 50 "beletekerésből" 1x. Már kétféle vasam volt (az i5-8400 + IGP gépet azért cseréltem Ryzen 5 4650G + IGP masinára, hátha a sokkal jobb integrált grafika elvileg jobb támogatottsággal megoldja a problémáimat, de sajnos nem...
Én már nem is keresem az okát, mert a keresgéléseim alapján ez ilyen.
Már elavult, vagy még nem kész technológiák vacak hardvertámogatással, ezt kínálja jelenleg a linux desktop, lehet választani ;-)
De sajnos még mindig ez a legjobb alternatíva (számomra) , úgyhogy egyszerűen nem rántom fel magam, amikor nem megy a videó, vagy csíkok vannak a képernyőn, vagy vastag villogó kerete van az ablakoknak, stb. (tuti nem hardveres hiba, mert a két totál különböző gépem is pontosan ugyanúgy, ugyanazokat a hülyeségeket produkálta)
A Plasma szerintem elmebeteg és alig használható alapértelmezett alkalmazásai (Mint MATE és Cinnamon után) szintén nem tudnak már felbosszantani ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam topic
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- EA Sports WRC '23
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Revolut
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest