- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Frawly #30377 üzenetére
Nem bitflipről beszéltem, hanem hibás a memóriáról. A bitflip általában csak bitrotot okoz, pl recsegős lesz egy zene fájl vagy szétmegy néhány pixel egy képfájlon.
[link]
Ez is lehet gond, de nem akkora, mint a hibás memória. Ha a lemezen történik, akkor ha van redundancia a ZFS vissza tudja állítani az eredeti képet. Ha a memóriában történik mielőtt kiírnánk, akkor esetleg backupról lehet visszaállítani, de a változtatások elvesznek, és csinálhatjuk újra. Viszont elég ritka ahhoz, hogy ezzel komolyan számolni kellene. Talán egy emberöltő alatt elvisz 1 napi munkát.
Az oprendszer működésénél szerintem nagyon szerencsétlennek kell lenni, hogy valami komoly hibát okozzon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged