Hirdetés
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sh4d0w
üzenetére
Nem éppen ezen a szinten volt eddig a kérdés.
Én laikus módon azt kérdeztem, minek áttérni az UTM-84 rendszerre, amikor a mezei harcos még az autótérképet sem tudja használni, de akkor már használja azt, ha van. Te erre azt mondod, hogy ez azért jó, mert egy trilaterális hadgyakorlat vezetőjeként arra van szükséged a műveleti területek áttekintéséhez. (próbáltam konyhanyelven említeni, hogy üljön a hasonlat)
(#27535) emvy
Nincs link. Egy disztró Szoftverközpontja írta ezeket az értékeket, de ha nem hiszed, vedd úgy, hogy én találtam ki. A screenshotot nem hozom át ide a Kezdő topikból.

Kerdezd meg Linus Torvalds-ot, o el fogja magyarazni
Ez aztán valódi érv volt!

Új hozzászólás Aktív témák
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Akvarisztika
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Diablo IV
- Router gondok
- Milyen videókártyát?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.17.)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi