Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sidi: Régi Gépterem: 386DX
- lionhearted: Telekom TV Mikrotikkel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
Csak kínlódok ezzel a "csodás" driverrel. Catalyst 13.251, ami elvileg támogatja a HD 8000M sorozatot is. Lefordítottam a debeket (fglrx, -dev, -amdcccle), feltettem... és természetesen nem megy. De legalább újra tudtam tenni a display managert, és gyorsan vissza tudtam állítani a unityt.
mod: újabb fejlemény: ismét feltettem a debeket, indítottam egy x-et, manuálisan átmásoltam a switchlibglx-et a 64-bites könyvtárba. Már csak azt nem találom, hogy milyen linkre panaszkodik.
ngabor2@g510:~$ sudo aticonfig --initial -f
Uninitialised file found, configuring.
PowerXpress info: Diagnostic output from /usr/lib64/fglrx/switchlibglx:
update-alternatives: figyelj!: forcing reinstallation of alternative /usr/lib/fglrx/ld.so.conf because link group x86_64-linux-gnu_gl_conf is broken
update-alternatives: figyelj!: not replacing /usr/lib/x86_64-linux-gnu/xorg/extra-modules with a link
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Revolut
- Borderlands 4
- Gaming notebook topik
- Arc Raiders
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- További aktív témák...
- Új pc házak! Kèszleten!
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Black Week Akció! 26.10.2025-ig Kedvezményes ár!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest