- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Napkollektor - csak úgy
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
Én most nem vagyok bent, ezt az egyik kolléga küldte át.
Ha addig nem lesz más probléma, jelenthet a javítás/kiderítés tekintetében problémát ha én csak hétfő-kedd körül nézem meg ?
(A gépet addig is használják. Hétvégén kb. egész nap, éjfélig is; hétközben állt. csak késődu./estefelé - egyfajta szórakozóhely)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- BlueGift @ Logout.hu
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Milyen TV-t vegyek?
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- PlayStation 3
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Philips LCD és LED TV-k
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest