- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
Speeedfire #13326 üzenetére
szerintem a helyi szerveren akkor csak kell dovecot, és onnantól nem kell ez a kamukliens se, bármilyen "rendes" klienssel tudsz kapcsolódni.
szerintem ez az atmail eleve nem fog tudni mit csinálni vele, ha nem nyitod meg kifelé a helyi szervered imapját. akkor az meg már legalább dyndns, satöbbi. de ez persze a többi kliensre is vonatkozik.
fontos még végiggondolnod, hogy ha belövöd és a helyi szervert használod, akkor attól az "igazi" szervereken semmise fog történni. azaz rá leszel utalva a helyi szerver elérésére, ha nem akarsz ezer éve elpakolt emaileket viszontlátni az "igazi" inboxban.
én azt mondanám az egészet megspórolod, ha belősz egy kilensen egy thunderbirdöt, beállítod hogy offline töltse le a maileket az összes accról (akár egy közös listába), aztán a könyvtárat a többi adatoddal együtt normál protokoll szerint bakupolod akárhova.
szerintem okosfonon is össze lehet dobni akárhány accot a mailkliensben, aztán hogy az ezekből jövő maileket egyben vagy külön is meg lehet-e jeleníteni az más kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest