Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lapa

veterán

válasz Speeedfire #13326 üzenetére

szerintem a helyi szerveren akkor csak kell dovecot, és onnantól nem kell ez a kamukliens se, bármilyen "rendes" klienssel tudsz kapcsolódni.

szerintem ez az atmail eleve nem fog tudni mit csinálni vele, ha nem nyitod meg kifelé a helyi szervered imapját. akkor az meg már legalább dyndns, satöbbi. de ez persze a többi kliensre is vonatkozik.

fontos még végiggondolnod, hogy ha belövöd és a helyi szervert használod, akkor attól az "igazi" szervereken semmise fog történni. azaz rá leszel utalva a helyi szerver elérésére, ha nem akarsz ezer éve elpakolt emaileket viszontlátni az "igazi" inboxban.

én azt mondanám az egészet megspórolod, ha belősz egy kilensen egy thunderbirdöt, beállítod hogy offline töltse le a maileket az összes accról (akár egy közös listába), aztán a könyvtárat a többi adatoddal együtt normál protokoll szerint bakupolod akárhova.

szerintem okosfonon is össze lehet dobni akárhány accot a mailkliensben, aztán hogy az ezekből jövő maileket egyben vagy külön is meg lehet-e jeleníteni az más kérdés.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés