- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- leslieke
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sianis
addikt
válasz
ngabor2 #1062 üzenetére
No, nagyon beült ez a téma!
Én azt akarom megoldani, hogy bárhonnan bármikor elérhetőek legyenek a saját, és az alias-ra jövő levelek is, méghozzá már különválogatva, szortírozva. Nem zárkózom el egy kis szerver felállításától sem, hiszen érdekel a téma, csak egy kis háttértámogatás kell, mert tudom, hogy te lőttél már be ilyen dolgot, én pedig még közelről sem.
-
Sianis
addikt
válasz
ngabor2 #1062 üzenetére
Na! Pont ilyen megoldás kéne nekem! Mennyire bonyolult egy ilyet összelőni ( doksi alapján először nekifutva ). Ez kell nekem, hogy 2 inbox legyen, akkor tudjam elérni őket amikor akarom ( talán majd egy IMAP felületet is ráültetek a nyáron ), hogy távolról szebb legyen az elérése. Tehát akkor marad a mail szerveres megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Nintendo Switch 2
- 3D nyomtatás
- Apple MacBook
- Öt hibát korrigál a GeForce driver gyorsjavítása
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- Bemutatta a világ legvékonyabb LPDDR5X memóriáját a Micron
- További aktív témák...
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest