- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anakin007
aktív tag
Sziasztok!
Az érdekelne, van-e tapasztalata crossover-ben vkinek? Letöltöttem a pro-t, szépen megy is a photoshop9cs2, de olyan lassú, mint az állat. Egy egyszerű raszterizálás is 1 percig tart, homokórázik, pedig a proci nem dolgozza hülyére magát a top szerint, vinyó nem swap-el. Vmi 5let?
-
Anakin007
aktív tag
Sziasztok!
Valaki eltudná magyarázni nagy vonalakban, hogy történik a nyomtatás egy cups+samba kiszolgálón xp-s kliensekről? Nagyon összezavarodtam, annyi féle megoldást meg leírást találtam, amik néha homlokegyenest ellentmondásosak. Arról már nem is beszélve, hogy nagynehezen sikerült összehoznom végre, de úgy, hogy elvileg nem is működhetne.
Konkrétan az az egyik gondom most, hogy miért sikerül nyomtatnom, amikor pl. nem hoztam létre külön nyomtató usert sem linuxon. Egyenlőre a cups-samba kapcsolat érdekelne ill. hogy hogyan is kerül ki egy nyomtatási utasítás a printerre ill. hogy miért is kell a cups-ot úgy konfigurálni, hogy lan-ról is fogadjon, amikor samba-n keresztül érem el. Ennyi erővel miért nem elég, ha csak a samba-t lehet lan-ról elérni, mert gondolom a samba localhoston keresztül ad át utasítást a cups-nak. V. nem? v. mi van?kössz előre is!
-
Anakin007
aktív tag
webmin-t próbáltál már? samba-hoz meg van swat, mint webes felületű samba-buherátor. samba quota support-ot még nem használtam sosem, de ha nem akarsz (samba) userenként más-más kvótát beállítani, akkor nem is kell még a samba-féle qutoa rendszerben elmélyedni. Sima fs szintű userkvótában tudok segíteni, de én csak a jó öreg parancssoros megoldásokat ismerem
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- Villanyszerelés
- XPEnology
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autóhifi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
- 3 db (130 / 131 / 132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest