Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: frenda dsttöytoi
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
válasz
Nyethuszar #34291 üzenetére
Én most jöttem rá, hogy valószínű mi szívatott eddig, igaz eddig egy játéknál volt csak gondom, mint fentebb írtam is az rFactor 2-vel de hátha segít nektek is. Na szóval pár napja beújítottam egy TM T300-ast az eddigi G29 mellé, helyett és pont, a tesztelgetés végett nem is távolítottam el a G29-hez tartozó dolgokat. Nem is volt baj eddig mással csak az rF2-vel de azzal nagyon mígnem addig kattingattam, míg a Windows-os USB-játékvezérlők beállításainál a speciális beállítások alatt észrevettem, hogy az "Előnyben részesített eszköz mező üres", majd miután kiválasztottam itt is a T300-ast és visszamentem a játékba már be lehetett állítani, érzékelte a tengelyeket. Nem lehet, hogy nálatok is ez okozza a hibát?
-
fatal`
titán
válasz
Kezelőszoftvere szerintem teljesen jó. De ne a G-HUB-ot tedd fel, hanem a régebbi gaming softwaret.
Persze a "felbontott" bármit jelenthet az alzánál, általában visszaküldött termék, az is lehet, hogy valaki dobálta előtte. Bár ha tekeri a kormányt mikor bedugod az USB-t, akkor az FFB megy.
Megnézném azért tiszta winnel és a 9.02-es Logitech Gaming Software-rel. A G-Hubot messziről kerülni kell, buta, mint a szög és bugos is. -
Danecay
addikt
válasz
Próbáljátok ki egy másik gépen is. Ha ott sem jó akkor lehet a kormánnyal van gond. Lehet valami garis kormány volt, most meg újracsomagolva eladják, hátha alapon
Végül is rosszul elvileg nem tudsz kijönni belőle, ha tényleg a kormánnyal van gond és nem tudnak másk újracsomagoltat adni helyette akkor kénytelenek lesznek gyári csomagolásút adni helyette szerintem, vagy visszafizetik az árát de gondolom nem ez lenne a cél.
-
macy
addikt
válasz
USB bedugásakor kalibrálja magát a kormány?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- 4K gamer PC ( +Sok ajándék)
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest